.

Om oss / kontakt

 

Om oss

I 1979 begynte vi med smultringer i Norge, reiste rundt på messer og markeder men sto også utenfor kjøpesenteret.
Vi startet et smultring bakeri i Mandal og vi leverte på Sørlandet og Bergen, vi reiste til Danmark for å prøve å selge det til danske butikker, men det var ingen som kjente til smultringer i Danmark.

På vei til Norge var jeg innom Bilka Skalborg ( Aalborg ) for å få plass og viste bilder av de dansk inspirerte vognene, som jeg hadde fått tegnet og laget noen år før på Danske Brenderup Trailer. Ideen til de tradisjonelle utseende på vognene hadde jeg da det er gamle oppskrifter som er best, derfor måtte de bindingsverkshus være tingen for salgsvognene. På Bilka sytes de dette var en god ide, og vi startet opp våren 1991, det gikk litt tregt å få Dansker til å prøve noe nytt, det var så ukjent at noen til og med spurte om det var fisk vi solgte
.
Vi tok sommerferie og startet opp igjen på høsten, da virket det som Danskene hadde savnet oss, for da tok det helt av, ikke bare i Aalborg, men Bilka ville også ha oss til Tilt (Århus ) vi åpnet der i 1992 og senere også Odense, Slagelse, Næstved, Hundige Senter Kbh. Vejle, Kolding og Esbjerg alle ved Bilka.
Jeg ville videre og flyttet til Tyskland, der vi fikk mange tilbud om mange plasser å selge, men fikk ikke med oss de riktige folkene.
Deretter flyttet vi til Belgia som vi der hadde fått kontakt med det største senterkjeden som het GB Maxi Vi var der også i to år, før vi flyttet til Norge, her startet vi opp med våre Donut House på kjøpesenteret, etter hvert fikk vi forespørsel fra bakere og grossister om å bake til butikker.
Vi laget et bakeri på Gan i Fet kommune, der vi produserte til butikker på Østlandet, dette vokst og vi måtte kjøpe ny maskin som produserte 7500 smultringer pr.time, men på grunn av flere ting, la vi ned virksomheten og satset på franchise.

Et år senere startet Jenny opp med produksjon til butikker igjen, som distribueres av Toten Kjøtt. I dag står vi ved flere kjøpesenter rundt om i landet. For å finne en av våre vogner i nærheten av der du bor har du en fin oversikt over dette på meny knappen Franchisetakere.

Kontakt

Donut House Holding AS

Furulunden 5
4844 Arendal

Ole Kristian Ellevold

Telefon: 911 18 699

Epost: post@donuthouse.no

Utdrag fra magasinet